Vi välkomnar vår nya rektor Madeleine Fils

Madde_webb

Mitt namn är Madeleine Fils och jag kommer inom kort att efterträda Erik som rektor på Hermods gymnasium i Malmö. Jag har tidigare både arbetat som biträdande rektor och rektor på andra gymnasieskolor i Malmö. Jag kommer att göra mitt yttersta för att förvalta de bra saker som Erik arbetat fram på skolan under sin tid där men även arbeta för att utveckla skolan vidare. För mig är det ett teamarbete mellan rektor, personal och elever – det är vi tillsammans som gör en bra, attraktiv skola med höga resultat. Min förhoppning är att ni vill vara en del av detta arbete – jag ser fram emot att träffa och lära känna er alla. 

Vem är då jag?
Jag är 52, har man och två vuxna barn, bor i hus söder om Malmö. Gillar mat, natur och att resa. Vår hund, Mille är också en stor del av mitt liv då han kräver långa promenader. Förbättringsområde: Mer regelbunden motion. 

Allt gott tills vi ses den 12 september!