Hermods Stockholm godkända av Skolinspektionen

Vi är stolta över att kunna meddela att Hermods Gymnasium i Stockholm har gått igenom Skolinspektionens granskning för läsåret 2016/2017. Skolan uppfyller enligt Skolinspektionens beslut de krav som finns på verksamheten. Tack till våra fantastiska lärare och skolpersonal för ert arbete!

Utspring 14 juni kl 11.30

Utspring student

Student 2017

Utspringet för årets studenter sker onsdag den 14 juni kl 11.30 på Gärdet. Närmaste adress är Sandbackagatan 63. Varmt välkommen!

Prova på-dag torsdag 11 maj

HG plugg

Torsdag den 11 maj välkomnar vi dig som vill prova på hur det är att läsa på Hermods Gymnasium på Gärdet i Stockholm. Under förmiddagen får du vara med på lektioner och träffa elever och lärare på skolan. Om du vill äter du lunch med oss på skolan.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till katarina.bjork@hermods.se

Gymnasiemässan 2016

Nu laddar vi för att vara med på Gymnasiemässan i Stockholm! 20-22 oktober hittar ni lärare och elevambassadörer från Hermods i monter C12:28 på Älvsjömässan.

Föräldramöte år 1

Varmt välkomna till Hermods gymnasium i Stockholm!

Vi bjuder nu in till föräldramöte för elever i år 1, tisdag 13 september kl. 18:00-19:30.

Vi samlas i skolans matsal, där ledning och övrig personal kommer att presentera sig och ge allmän information om skolan.

Därefter fortsätter vi till respektive program, där lärare kommer att ge programspecifik information.

Välkomna!

Katarina Björk, rektor

Maria Rohyo, bitr. rektor

Henning Svedberg, bitr. rektor

Söker du också plats på Hermods Gymnasium?

Vi har ett stort söktryck nu på Hermods gymnasium Stockholm, det är kö till alla program.

Om du är intresserad av att genomföra din gymnasieutbildning hos oss , mejla vår studievägledare ditt intresse. I mejlet ska du bifoga din studieplan samt dina senaste betyg.

Ansökningar tas emot på: susanne.monto@hermods.se

Välkommen med din ansökan!

Välkommen nya elever i årskurs 1

Äntligen får vi träffa er på Hermods gymnasium. Vi hoppas att ni har haft ett underbart sommarlov med mycket glädje och vila inför nya utmaningar. Ni i årskurs ett börjar den 22 augusti kl 9.00 (ingen lunch serveras denna dag), med samling i skolans matsal som ligger bredvid skolans ingång. Ni kommer att få träffa skolledningen samt lärarna på skolan. Därefter går ni vidare med respektive lärare för varje program. Under denna dag kommer ni att få information om skolan, ert preliminära schema och dokument som ni skall ta med er hem.

Varmt välkomna till Hermods gymnasium! Vi ser fram emot att ni ska börja hos oss.

Rektor Katarina Björk och bitr rektorer Maria Rohyo och Henning Svedberg.

Välkommen tillbaka – årskurs 2 och 3!

Äntligen träffas vi igen på Hermods gymnasium för ett nytt och spännande läsår. Vi hoppas att ni har haft ett underbart sommarlov med mycket glädje och vila inför nya utmaningar.

2:or  början den 22 augusti kl 11.00 och 3:or kl.13.00 (ingen lunch serveras denna dag), samling i skolans matsal. Ni kommer att få träffa den nya skolledningen samt lärarna på skolan. Därefter går ni vidare med respektive lärare för varje program, ni kommer att få ert preliminära schema och dokument som ni skall ta med er hem.

Vi ser fram emot ett nytt läsår och att träffa er alla!

Varmt välkomna!

Rektor Katarina Björk och bitr rektorer Maria Rohyo och Henning Svedberg.

Välkomna till Student 2016 på Hermods Gymnasium!

Nu är det snart dags för våra elever i årskurs 3 att ta studenten. Kom och fira med oss!
student3
När äger det rum?
Torsdag 9 juni, klockan 13:00. Eleverna är samlade på skolan före dess, och vi kommer att promenera tillsammans alla elever och all personal och vara redo för att springa ut på utsatt tid.
Var äger det rum?
Utspringet sker på Gärdet (se kartan för exakt plats). Enklast tar man sig med t-bana till Karlaplan eller Gärdet. Busslinje 1 stannar också i närheten. Platsen för utspringet är nära Kampementsbadet. Vi kommer att sätta upp skyltar på platsen så att de som kommer först vet att de kommit rätt. Personal från skolan kommer också att finnas på området.
Vi ser fram emot att få presentera våra avgångselever för er.
Väl mött på studentdagen!
Alla vi som jobbar på Hermods Gymnasium
Se vägbeskrivning här: karta