Hermods Gymnasium Stockholm

Hermods Gymnasieskola på Gärdet i Stockholm

Hermods Gymnasium är en modern skola på Gärdet i Stockholm

Välkommen till Hermods Gymnasium Stockholm – en gymnasieskola som satsar på lärande. Här finns utmaningarna som får dig att våga och klara mer än du tror. Vår skola ligger i ett eget hus centralt på Gärdet i Stockholm, nära såväl grönområden som tunnelbana. Det är en trivsam och modern skola med egen matsal.

Vi vill få dig att utvecklas, växa och få de bästa förutsättningarna för framtiden. Det pratas ofta om att man ska lära för livet och inte för skolan. Därför lär vi ut mer än bara skolämnen. Därför arbetar vi för att din tid hos oss ska vara mer än bara ”gå i skolan”. Därför arbetar vi för att du ska känna dig redo för vuxenlivet, högskolan och arbetslivet när du tar studenten.

Under de tre år du går hos oss kommer vi göra allt för att du ska växa och utmanas. På Hermods Gymnasium Stockholm finns en inspirerande och kreativ arbetsmiljö och lärare som kan sina ämnen.

Från höstterminen 2017 integrerar vi entreprenörskap som ämne för alla program från årskurs 1. Detta kommer därefter vara en röd tråd genom hela gymnasiet, framför allt på Ekonomiprogrammet där Ung Företagsamhet är en viktig del av det sista läsåret.

Är du intresserad av att börja hos oss
eller har några frågor om intagning eller platser? Maila skolan på stockholm@hermodsgymnasium.se. Om du är intresserad av att byta skola och börja hos oss ska du maila samma adress med dina kontaktuppgifter och din studieplan. Vet du inte vad en studieplan är? Läs mer här eller ring oss på 08-459 1389.

Välkommen att bli en av oss!

Katarina Björk, rektor
Hermods Gymnasium Stockholm