Om Hermods Göteborg

Hermods Göteborg ovanför Götaplatsen

Välkommen till Hermods Gymnasium i centrala Göteborg

Ett gymnasium med unika lokaler i Göteborgs innerstad
Mitt i stan och ändå lugnt och lummigt! Hermods Gymnasium i Göteborg har förmånen att nyttja unika lokaler centralt i stan. Skolan är belägen på Lyckans väg 2, vid Näckrosdammen i området ovanför Götaplatsen. Runt om skolan finns också många viktiga funktioner som vi ibland samarbetar med såsom universitet och högskola, stadsbibliotek och kulturarenor. Ett stenkast från oss ligger bland annat Chalmers, Humanisten och Universeum.

Adress:
Hermods Gymnasium
Lyckans väg 2A

Rektor: Suah Nilsson

Skollunch i Villa Medici
Skollunchen serveras i närbelägna Villa Medici. På så vis vill vi säkerställa kvaliteten på den mat vi bjuder på, och göra lunchen till ett tillfälle till gemenskap på skolan. Elevkårens matråd är med och påverkar menyerna, och maten lagas från grunden av vår restauratör Go Skolmat som med sina höga ambitioner och kvalitetskrav fått vårt förtroende. Från och med läsåret 2016/17 äter ALLA våra elever här!