Våra skolor

På Hermods gymnasieskolor läser du inte bara för att få kunskaper. Du läser för att utveckla din förmåga att planera din tid, att samarbeta, att hantera framgångar och motgångar samt ta ansvar. Att studera hos oss innebär att alltid vara inställd på att göra sitt bästa. Det ställer krav på dig som elev, men också på oss som skola.

Vårt uppdrag är att ge dig en utbildning i framkant, som förbereder dig för högre studier på bästa möjliga sätt. Skickliga och engagerade lärare är helt avgörande för skolans kvalitet och därför satsar vi helhjärtat på kompetensutveckling på alla våra skolor. Våra lärare får kontinuerlig vidareutbildning för att du ska få bättre stöd, och därigenom uppnå bättre resultat. Vi erbjuder också undervisning i små grupper vilket möjliggör mer tid till lärarhandledning och god arbetsro.

Oavsett om du läser på Hermods Gymnasium i Stockholm, Göteborg eller Malmö, så kommer du att upptäcka att det är svårt att gömma sig och bli en i mängden. Vi sätter stort värde på att alla elever verkligen blir sedda och får det stöd, handledning och push som behövs.