Välkommen på öppet hus lördag 18/11 kl. 12-14

Vi på Hermods gymnasium vill välkomna elever och föräldrar på öppet hus som äger rum lördagen den 18 november mellan kl. 12-14. Passa på att ställa frågor till våra elever och lärare. Lyssna på vad rektor Madeleine Fils har att berätta om skolan samt träffa vår elevkår som också kommer vara på plats för att svara på frågor. Passa också på att rundvandring på skolan för att se våra lokaler.

Väl mött!

Studendagen – information

Här kommer schema för studentdagen.

11.00 är det samling för samtliga elever i sina hemklassrum – tid med mentor.
11.30 – 13.10 är det dags för fotografering. Ni blir informerade om ordningen när ni är på plats.
13.15 – lunch serveras
15.00 – Dags att springa ut i följande ordning
SAM14b
EKO14b
NAT14
SAM14a
EKO14a

Utspringet sker från Panora (biograf Friisgatan) strax intill skolans entré. Friisgatan kommer att vara avstängd från trafik men parkeringsmöjligheter finns på gator i närheten samt P-huset Anna eller P-huset på Triangeln.

Vi önskar både elever och deras besökare välkommen till denna dag!

Studiedag – Samarbete med Procivitas

Hej!

Onsdagen den 4:e maj har ni lektioner som vanligt men slutar senast kl 12 (har ni lektioner som börjar innan men slutar efter 12 bestämmer er lärare hur ni gör). Anledningen är att all personal på eftermiddagen är på Procivitas för att inleda ett samarbete kring bedömning med dem.

Mvh Erik